Fields are not showing up

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  mrdaco 3 years, 1 month ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket

Tagged: 

  • Author
    Posts
  • #5507

    mrdaco
    Free User
    Post count: 11

    Hi userswp Team,

    Using your plugin, and product is nice.
    Once the website moved from local to prod, the fields are not showing up anymore in neither login/register/account pages. everything else is working fine on the site.

    https://dev.titroc.com

    Any ideas ?

    Thanks,
    Franck

    #5509

    Paolo
    Site Admin
    Post count: 31206

    Hi,

    when moving the database, did you use a plugin like “better search and replace” to change URLs on the DB?

    If yes, please provide admin credentials in a private reply and we’ll have a look.

    Thanks

    #5510

    mrdaco
    Free User
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #5511

    Patrik
    Moderator
    Post count: 1971
    This reply has been marked as private.
    #5512

    mrdaco
    Free User
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #5513

    mrdaco
    Free User
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #5514

    Patrik
    Moderator
    Post count: 1971
    This reply has been marked as private.
    #5515

    Patrik
    Moderator
    Post count: 1971

    Hi,

    I found the issue and resolved it. The issue was all the fields have “Is active?” and “Include this field in register form:” fields in form builder unchecked. Which should be checked to display the field in the form. I have checked them and if you want to change the preference then you can do via UsersWP->Form Builder->Account.

    Regards,
    Patrik

    #5516

    mrdaco
    Free User
    Post count: 11

    Hi Patrick,

    Awesome, thanks a lot !
    It is strange that these do not migrate with the db from dev. (tables are there but all were ‘null’). Anyhow I know where to look from here.

    Your prompt answers are much appreciated ! Thanks again.

    Best,

    Franck

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket