UserWP Recaptcha Add-on is Active Sitewide

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  Patrik 1 year, 5 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket

Tagged: 

  • Author
    Posts
  • #7833

    roman
    Buyer
    Post count: 232

    Hi

    After the recent update UserWP Recaptcha Add-on is active sitewide regardless of the settings. It loads even when all the settings where it should appear are unchecked.

    Please let me know how this can be fixed.

    Thanks.

    Roman.

    #7834

    Guust
    Moderator
    Post count: 29970

    I cannot replicate that on my test site.
    On what page do you see the recaptcha but are not expecting it? URL please?
    Please post your URL and WP admin details in a private reply and we will have a look at your settings if you like.

    #7835

    roman
    Buyer
    Post count: 232
    This reply has been marked as private.
    #7839

    Guust
    Moderator
    Post count: 29970

    That does not seem to come from the UsersWP recaptcha.
    Please post your WP admin details in a private reply and we will have a look at your settings if you like.

    #7845

    roman
    Buyer
    Post count: 232
    This reply has been marked as private.
    #7848

    Guust
    Moderator
    Post count: 29970

    I think it may be because you use ReCaptcha V3 and because you have the signup link on every page, but I will get the developers to confirm.

    I can confirm that the checking of passwords is not acting as it should either.

    #7850

    Patrik
    Moderator
    Post count: 1971

    Hi,

    As you are using reCaptcha V3, google recommends loading of it’s JS on all pages so we have not restricted it to any particular page and also sometimes there are login/register widgets are displayed on the sidebar or footer then it will not work if we load the JS on specific pages.

    Regards,
    Patrik

    #7854

    roman
    Buyer
    Post count: 232

    Thanks guys for your feedback.

    I solved the first problem by changing to Invisbile ReCaptcha.
    The second problem with the password mismatch I solved by changing AyeCode UI settings for JS anc CSS loading only the required functions.

    Thank you 🙂

    #7855

    roman
    Buyer
    Post count: 232

    By the way UserWp Social Login addon doesn’t work properly as well, not sure if you’re using it for this website, but if you do, it doesn’t work here either sometimes. Sometimes it refuses to log me in via FB, other times it logs me in only via Google. I guess it depends on which page I’m logging in from.

    #7856

    Patrik
    Moderator
    Post count: 1971

    Hi,

    If you can explain the problem with steps to regenerate then it would help me to troubleshoot the issue. Also, make sure if you have caching enabled on your site then please exclude the login and register pages from caching and let me know if it resolves the issue or not.

    Regards,
    Patrik

    #7857

    roman
    Buyer
    Post count: 232

    If you are referring to problems I encounter on userswp.io, then I’ve attached what I get when I login via FB from this exact page (topic).
    When I do the same from the Home page of your website however, it lets me in via FB no problem.
    As far as I remember I’ve seen the similar problem when logging in via Google, but I cannot replicate it right now, so maybe I remembered it wrong, not sure, If I encounter smth similar with Google, I’ll let you know.
    In regards to my website, I’ll see if the login/register pages are added to the no-cache list. Thank you.

    #7871

    Patrik
    Moderator
    Post count: 1971

    Hi,

    Regarding our site userswp.io, we are looking into it and will fix it soon. It may be due to test app data but will fix it.

    Let me know about your site if you still face any issues.

    Regards,
    Patrik

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket