Can't login

This topic contains 20 replies, has 3 voices, and was last updated by  Stiofan O’Connor 1 year, 6 months ago.

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket
  • Author
    Posts
  • #7560

    Jan Smolorz
    Free User
    Post count: 102

    Hi there
    Spent whole day today messing with it as customer is really angry about it.
    They are local chamber of commerce that supposed to help us with bringing clients.
    No way thay’d do it if their own site aint working as intended.
    I have disabled all plugins, and changed theme to default.
    Couldn’t get into the admin area.
    And this is not true that disabling the userswp plugin doesn’t help.
    Did it just right now and was able to login just fine.

    I’m using this just because we use the wp geo directory.
    I know this was my biggest mistake that we went that route but can you look into that please?
    I know you wouldn’t care about loosing 1 client but this is ridiculous that you really are not bothered with this

    #7562

    Alex Rollin
    Moderator
    Post count: 27815
    This reply has been marked as private.
    #7564

    Stiofan O’Connor
    Site Admin
    Post count: 22954

    Hi Jan,

    I am taking a look at this now, bear with me, I’ll get to the bottom of it.

    Stiofan

    #7565

    Stiofan O’Connor
    Site Admin
    Post count: 22954

    Hi Jan,

    Can you please check now?

    I tried disabling UWP and GD but it was still happening, this lead me to the domain mapping plugin you have installed, after switching the admin url to be from the mapped domain it seems to all work. It seemed to be redirecting between the main site and the domain mapped domain.

    If its not working how you want then please explain the issue further.

    Thanks,

    Stiofan

    #7566

    Jan Smolorz
    Free User
    Post count: 102

    It’s working!!
    Woo hoo
    I’m so happy
    Thanks for your help

    #7567

    Stiofan O’Connor
    Site Admin
    Post count: 22954

    That’s great news! 🙂

    Sorry about the delay on this, developers don’t work at the weekend and the UWP lead developer is off yesterday and today.

    If you have any further issues just let us know.

    Thanks,

    Stiofan

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)

We have moved to a support ticketing system and our forums are now closed.

Open Support Ticket