UsersWP Support Forums Forums UsersWP Core Plugin UsersWP Core Plugin support Facebook and Google Login on Social Login Not Working

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #3150

    Every time I set up the APP ID and Secret on my wordpress site and attempt to test the login function of the buttons, it give me this error:

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #3156

    Guust
    Moderator
    Post count: 23985

    Please post your URL and WP admin details and FTP details please, so we can check it out.
    Thanks

    #3159

    patrik
    Moderator
    Post count: 649

    Hi Dave,

    This generally depends on the hosting you are using. Can you please check if the session path exists on your site and is having read/write permission? If possible provide us the FTP and admin details so we can check it using phpinfo(). You can also look into following few tickets having the same issue:
    https://userswp.io/support/topic/social-login-session-path-doesnt-exist/
    https://userswp.io/support/topic/fb-social-login-not-working-error-500/

    Let me know if you are using the latest social login add-on or not.

    Regards,
    Patrik

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

  • How to add a new support ticket

    To open a new support ticket, first select the relevant forum and then click the "New Post" button. Example: You need support for the core plugin? Click on Core Plugin support and click on the "New Post Button".
  • Support Policy

    Please read the support policy before starting to use the forum.